Země: Brazil
Farma / washing station: různé v oblasti
Chuťový profil: mléčná čokoláda, lískový ořech
Doporučená příprava: Espresso
Odrůda: různé
Metoda zpracování: Natural
Nadmořská výška: min 1100 m.n.m.
Oblast: Minas Gerais
Acidita: Nízká acidita
Tuto brazilskou sklizeň jsme vybrali jako "nízkoprahovou" kávu, určenou pro nenáročné klienty a pro ty, kteří by rádi přešli na lepší, výběrové odrůdy káv, ale z nějakých důvodů si nemohou dovolit rychlý jednorázový krok. Tato káva Vám umožní cestu k výběrové kávě i když jste Vy nebo Vaši stávající klienti stále zvyklí na hodně pražené komoditní kávy. Je tak vhodná i do gastro segmentu, kde je náročnější se přizpůsobit celé šíři chuťových preferencí zákazníků.
Káva je tak vhodná na klasické espresso a je možné ji použít také v domácích či firemních automatech